2013. március 16., szombat

Szombati Szieszta

Ismét egy sorozatot ajánlok, a bezártságra való tekintettel egy jó kis vígjáték:)

Don't trust the b*tch in apartment 23

Ez egy eszeveszett komédia:) A főszereplő lány, Chloe (Krysten Ritter) egy partygirl, aki rendszeresen úgy szerzi meg a lakása bérleti díját, hogy naiv kisvárosi lányokkal veteti ki a szobáját kaucióval, majd az életstílusával hamar elkergeti őket. Ez többnyire beválik, mígnem egy újabb kisvárosi lány kerül hozzá.

June (Dreama Walker) nagy álmokkal érkezik a városba, épp felvették egy céghez, de amint belép az épületbe szembesül a ténnyel, hogy a cég becsődölt. Mivel a lakását is a cég bérelte volna, új lakás után kell nézzen, így kerül Chloe-hoz. Ám Chloe mesterkedései mit sem érnek vele szemben, felveszi a kesztyűt és marad, sőt barátokká válnak. 


Chloe lelkiismeretének hiánya, valamint az elég érdekes életszemlélete, és June naivsága, jóhiszeműsége, hite a jóban sok vicces szituációhoz vezet. És ezek mellett Chloe legjobb barátja a Dawson és a haverokból ismert James Van Der Beek, aki saját magát alakítja, szintén eszméletlen viccesen játszik.

A részek kb. 20 percesek, az első évad csak 7 részes, de a nevetés az garantált:)

3 megjegyzés:

  1. Kár hogy idén őket is elkaszálták végül a második évad 11. része után :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóó komolyan?:O még csak az elsőt néztem végig... Na sebaj, azért megnézem a többit is:)

      Törlés
    2. Sajna ez van, bár nem igen értettem az ABC ezen döntését főleg úgy hogy ha jól tudom már leforgatták akkora a 15. részt is, legalább azt még kiadhatták volna, nem hiszem hogy annyira nem nézte senki :( én is szerettem nagyon pedig :)

      Törlés