2012. december 14., péntek

Ajánló: Tankcsapda


A Tankcsapda idén sok újítással örvendeztette meg a közönséget. Ők voltak Magyarországon az elsők, akiknek a koncertjét élőben nézhettük a youtubeon november 8-án. Ez a közvetítés annyi embert vonzott a képernyők elé, mint amennyi 5 sportcsarnokot megtöltött volna. Ezen a napon mutatták be a legújabb, „Számolj vissza” című dalhoz készült klipjüket is.

A zenekar legújabb nagylemeze, a Rockmafia Debrecen – mint már beszámoltunk róla – csupán 36 óra leforgása alatt aranylemezzé, majd egy hónap után már platinalemezzé vált!  Szintén újdonság számba megy, hogy ezeket a lemezeket kizárólag a MOL kutakon lehet kapni, és hogy áruk mindössze 990Ft.

Ezekből kiderül, hogy a zenekar számára nagyon fontos a közönség. Maximális alázattal végzik a munkájukat, ami egyben a szerelmük is. Olyan szerencsés emberek ők, akik azzal foglalkoznak, amit mindennél jobban szeretnek, és ebből még meg is élnek. Ráadásul rengeteg embert tesznek boldoggá munkásságukkal.

A Tankcsapda 11 hónappal ezelőtt új gitárossal, Sidlovics Gáborral kezdett továbbműködni. A fiúk szerencséjére nem egy vadidegennel kellett újraszerveződniük, hanem egy évek óta ismert baráttal. A zenekar mindig igyekszik hozni az általuk elvárt színvonalat, de mindig mellétesznek valami újat is. Ők azok, akik bárkinek keményen a szemébe mondják az igazságot, és közben azt sem felejtik el, hogy honnan jöttek.

Idén szintén újdonság, hogy a Budapest Sportarénában most először lesz nagykoncertje a fiúknak. December 22-én világvége afterparti címszóval dübörög majd az Aréna!

És immár 20 éve hagyomány, hogy december végén itthon játszik a zenekar. December 29-én ismét a Főnix Csarnokban dübörögnek a tankok! Előzenekar a Benzin és az Omen. Jegyek kaphatóak természetesen a MOL kutakon, a Főnix csarnokban, valamint a Ticketportal hálózatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése