2013. február 5., kedd

Spagetti paradicsomszósszal

Annyira egyszerű étel, hogy eddig pont ezért nem írtam róla. De mindenki másképp csinálja, úgyhogy megosztom a saját fajtámat. Régen csak kifőztem a tésztát és ráöntöttem a bolti szószt, most már új módszerrel dolgozom, de ez se bonyolultabb.

Spagetti paradicsomszósszal:

Hozzávalók:
  • hagyma
  • tészta
  • sűrített paradicsom
  • darált löncshús
  • oregánó, só, bors

Elkészítés:

  • kifőzzük a tésztát
  • a löncshúst és a hagymát felkockázzuk és odatesszük egy serpenyőben pici olajjal (általában a konzervben van rajta kicsi zsír is, és azt használom fel olaj helyett ilyenkor)
  • mikor már apró darabokra esett szét a löncshús, hozzáöntjük a sűrített paradicsomot
  • jöhet a fűszerezés ízlés szerint, de az oregánó kihagyhatatlan
  • összerottyantjuk, aztán tálalhatjuk is

Nagyon egyszerű, isteni finom, és nem utolsó sorban még olcsó is. 370Ft a löncshús és két kicsi sűrített paradicsom konzerv a kisboltban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése