2013. január 16., szerda

Ajánló: Számkiszervezett

A Számkiszervezett (Outsourced) egy 2010-es amerikai sorozat. Az alapja, hogy egy cég (ami minden féle  vicces vackot árul) call centerét kiszervezik Indiába, Todd a menedzser kénytelen odaköltözni és megismerni egy teljesen más kultúrát. Valamint megismertetni a sajátját, ugyanis a dolgozói mind indiaiak. A két kultúra eltérései, a szokások, ünnepek elsajátítása rengeteg vicces helyzetet okoznak. 

A másik, amit nagyon eltaláltak, azok a karakterek. Számomra ismeretlen szereplők játszottak mindenkit, de a karakterek hatalmasak voltak benne. 

Mi szinkronosan néztük, nekem nagyon tetszett az egész. Voltak persze gyengébb és erősebb részek humort illetően, de összességében sokat nevettünk. A szinkronra sincs panaszom, bár gyanítom főleg azért, mert eredeti nyelven nem láttam.

A legnagyobb bajom a sorozattal, hogy csupán egy évados, ugyanis Amerikában a csatorna mutatói nem mutattak eleget, nem találták elég népszerűnek, így második évadra már nem ruháztak be. 22 részes, minden rész kb. 20 perc, így sajnos hamar "elfogy":) 
Jelenleg a Comedy-n adják, én ajánlom mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése