2013. január 11., péntek

Ajánló: Alkony kiállítás a MODEMben Debrecenben



"A tárlaton a nemzetközi sztármezőny mutatkozik be először együtt, az Alkony napjaink legnevesebb és legizgalmasabb figuratív festőinek munkáit hozza egy fedél alá, ráadásul az alkotók többsége még sohasem állított ki hazánkban. A kiállítás a világvége mítoszokat és a bizonytalanságot a festészet nyelvén tematizálja, a koncepció inspirációjaként pedig Isaac Asimov 1941-ben írt Alkony című elbeszélése szolgált, mely azt a kérdést feszegeti, hogy milyen hatással lehet a sötétség az emberi elmére. 

Az ismert színész-rendező, Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója 2013. január 20-án 11 órától tart rendhagyó tárlatvezetést a nemzetközi sztármezőnyt felvonultató Alkony című kiállításon. A tárlatvezetés – a szokásokhoz híven – ingyenes, csak a kiállításra szóló belépő árát kell megfizetni, viszont a programra csak korlátozott számban tudunk vendégeket fogadni, tehát jegyek csak korlátozott számban kaphatók!

Eddig a hivatalos, most pedig: Jeeee, én megyek, ráadásul mint sajtós! Ez nagy szó, mert egy nap alatt elfogyott az összes jegy. Már alig várom! Igaz egyedül, mert így is nehéz volt szerezni sajtójegyet utolsó pillanatban. A beszámolóm várható 20-a után:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése