2013. május 17., péntek

Time Together

Ma ugyan csöpörgött erre az eső, és elég borús is volt, de remélem a hétvégén legalább száraz lesz az idő, mert egy csudajó programot találtam!:)

IX. Hajdúszoboszlói grillétel- és sörfesztivál & Harley Davidson Gastroride

Hajdúszoboszlón május 17-19 közt egy nagyon jó kis fesztivált rendeznek. Illetve már ma elkezdődtek a programok. Lesz kaja, pia, gyönyörű motorok, koncertek, mi kell még?:)

Pénteken, azaz ma már megvolt az ünnepélyes megnyitó, az első hordó sör megcsapolása, előadás a sör és a barbecue kapcsolatáról, több koncert, és nemrég kezdődött a stand up. Később koncert és utcabál zárja az estét.

Szombaton Pünkösdi Sokadalom címszóval regionális néptánc találkozó nyitja a napot, majd vetélkedő és motoros felvonulás lesz, ahol az összes gyönyörű Harley felvonul. Ezután az öreg Harley-k mutatják be, hogy mit tudnak. Később több koncert (8-tól Kowalsky), sörivó verseny, pálinka Ki mit tud? is lesz, este pedig retró parti zárja a napot.

Vasárnap gyerekműsorral kezdenek, aztán jönnek az éneklő szakácsok, receptek, majd egy jó kis zumba bemutató. Ezen a napon sem felejtkeznek el a motorosokról, lesz Harley Davidson technikai bemutató, motoros szépségverseny, vetélkedő. Este jönnek az elmaradhatatlan koncertek, 7-től például Paddy and the rats.

A rendezvény egyik legjobb része a motorokon, koncerteken, ételeken, italokon túl az, hogy ingyenes!:)

Részletes program itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése