2013. április 10., szerda

Gombás krumplis tészta

Ma krumplis tésztát akartam csinálni, de elég kevéske krumpli volt itthon, ezért ismét kísérletezgettem kicsit a konyhában, így lett a gombás krumplis tészta:)

Hozzávalók:
  • hagyma
  • krumpli
  • tészta
  • gomba
  • fűszerek

Elkészítés:
  • Megdinszteljük a hagymát.
  • A hagymára öntjük a gombát, kicsit megpirítjuk.
  • Hozzáadjuk a felkockázott krumplit, összekeverjük, fűszerezzük (só, bors, paprika ízlés szerint), majd felöntjük annyi vízzel, hogy még éppen ne lepje el.
  • Addig főzzük, míg meg nem fő a krumpli, illetve míg sűrűsödni kezd a leve.
  • Közben kifőzzük a tésztát, és ha mindkettő készen van összekeverjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése