2013. június 22., szombat

Time Together

A nap ünnepe - Táncoljuk át az éjszakát!

Június 22-én Hajdúszoboszlón Szent Iván éji programok lesznek. Bővebb információ ITT.

Nyári Napforduló ünnep

Június 22-én Hortobágyon a Víziszínpadon a táltos hagyományokba vezetik be a látogatókat. Ezen a napon összegyűlnek a Táltos tanítványok az ország minden pontjáról, sőt a Felvidékről, a Vajdaságból, Erdélyből és sok más országból is ellátogatnak erre a különleges ünnepre. Este 8 óra körül meggyulladnak az örömtüzek, majd következik a parázson járás. Bővebb információk ITT.

Kadarcs napforduló 2013

Június 22-23-án Kadarcson is megemlékeznek a nyári napfordulóról. A vasárnap esti Tűzugrásig számos programot láthatnak az e hétvégén Balmazújvárosra látogatók. Például néptáncegyüttesek és lovas attrakciók színesítik a programot, melyekbe bárki aktívan bekapcsolódhat. Bővebb információ ITT. A plakát kattintásra megnő.

Múzeumok éjszakája

Június 22-én számos városban éjszakára is nyitva tartanak a múzeumok, különleges tárlatvezetéseket tartanak, valamint egyéb programokkal csalogatják a közönséget a kultúra felé. 

Hortobágy is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, a részletes programok ITT találhatóak.

Debrecen is a közönség rendelkezésére állítja múzeumait ma este. Hogy hol, mikor, mit lehet megnézni, hallgatni, csinálni, arról részletes leírás ITT található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése