2013. november 15., péntek

Time Together


kaTARzis kiállítás Debrecenben


A kaTARzis egy vándorkiállítás, ami a különleges nevét a témájának köszönheti. A képek foltos hajhullásban szenvedő nőket ábrázolnak. Céljuk bemutatni azt, hogy a nők nőiessége, vonzereje nem a hajukban rejlik. Valamint szeretnék felhívni a figyelmet a betegségre, és a betegségben szenvedő nőkre.
A kiállítás november 16. és december 7. között ingyenesen látogatható a Debreceni Ifjúsági Házban (Simonffy u. 21.)

Halálos Természet - Naturalizmus és humanizmus a 21. században

November 16-án nyílik a címben említett kiállítás a MODEM-ben. Ennek örömére ma (15-én) este 18 órától egészen hajnal 2-ig filmvetítés lesz. Pontosabban Lars von Trier és Morten Arnfred A Birodalom című mini-sorozatát láthatják az érdeklődők. Ez a program ingyenes. 

A kiállítás február 16-ig látogatható. Kiállító művészek: Kiállító művészek: Czene Márta, Fülöp Gábor, Győrffy László, Karácsonyi László, Kis Róka Csaba, Kovách Gergő, Máriás István aka Horror Pista, Magyarósi Éva, Moizer Zsuzsa, Nyári István, Péli Barna, Szabó Eszter, Szöllősi Géza, Verebics Ágnes. Bővebb információ ITT.

Ifjú kézművesek X. országos kiállítása

November 8-29. között a Belvárosi Közösségi Házban tizedik alkalommal rendezik meg az Ifjú kézművesek országos kiállítását. A kiállításon 300 alkotás látható, a többi között gyapjú, vászon szőttesek; hímzések, csipkék; bőrműves, nemezes, faműves, fazekas munkák; fonható szálas anyagok, tojáshímzések. A kiállítás november 29-ig tekinthető meg hétköznapokon 9-től 18 óráig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése