2013. augusztus 9., péntek

Time Together

Zsuzsi és a csillagok

Augusztus 9-én rendhagyó útra indul a Zsuzsi erdei kisvasút. Az utazás oka különleges, ugyanis a nagy csillaghullás miatt ezen a napon 19:15-kor a Hétvezér utcai megállóból indítanak egy járatot. Az várostól távoli területen sokkal kisebb a fényszennyezés, így az égbolt is tisztábban látszik. A csillaghullás figyelése mellett éjszakai erdei túra is lesz, ezért kényelmes túracipőt és zseblámpát, de gyékényt és ivóvizet is ajánlatos vinni. Ha az időjárás alkalmatlan lenne a megfigyelésre, akkor a pótidőpontot a www.zsuzsivasut.hu oldalon fogják közzétenni. Bővebb információ ITT.

Valcer Táncstúdió előadása

A Valcer Táncstúdió augusztus 9-én a Kossuth téren lép fel a Cívis Korzó keretein belül, egy egészen hosszú műsorral. Az előadás 19:30-tól 22:00-ig tart, és válogatás lesz abból a koreográfiából, amit 20-án a Virágkarneválon fognak bemutatni.

Rover Koncert

Augusztus 9-én 21:00-tól a Rover zenekar ismét a húrokba csap, most a nemrég felújított Lilla Bárban. Aki kedveli a blues-t, country-t, rock&rollt-t, nem riad vissza az átdolgozásoktól és a saját számoktól, annak ott a helye. A srácok mindig fergeteges hangulatot teremtenek. A Rover zenekar Facebook oldala ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése